SunNed | Zonnepanelen waar je meer energie van krijgt | SunNed B.V.

Om de website van SUNNed goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

SunNed

 

Zonnestroom voor iedereen

 

SunNed maakt zonne-energie financieel aantrekkelijk voor iedereen. Dit bereiken we door hoogwaardige zonnepanelen te produceren met een hoge opbrengst en levensduur. En onze deskundige Solarteurs, die de aanleg van zonnepanelen makkelijk maken.

 

SunNed: van én voor de Solarteur


SunNed is een samenwerkingsverband van installatiebedrijven, die samen voor 100% eigenaar zijn van het collectief. Via SunNed laten deze Solarteurs zich professioneel ondersteunen met:

 

  • technische en commerciële opleidingen
  • inkoop, opslag en distributie
  • marketing, PR & Communicatie
  • advies(portaal)
  • serviceconcepten

 

Deze ondersteuning zet deze Solarteurs direct op voorsprong.

 

Zonnestroom: een schitterend product


Geld sparen bij een bank levert momenteel weinig op. Beleggen op de beurs is ongewis. Maar bij een investering in een eigen pv-installatie heb je meteen een hoog rendement, dat bovendien elk jaar stijgt. Je energielasten gaan definitief omlaag, je woning wordt meer waard én je bent groen bezig zijn. Kortom, zonnepanelen vormen een schitterend product, dat in Nederland een gouden toekomst tegemoet gaat. En dat zónder subsidie!

 

Advies waar je energie van krijgt

 

Met de online adviestool van SunNed kan de Solarteur snel een legplan met een offerte met rendementsberekeningen produceren. Met deze tool kan de SunNed Solarteur dus snel deskundige en waardevolle adviezen geven. Precies wat je nodig hebt om het beste uit de zon te halen!

 

Hoogrendement zonnepanelen


We produceren in Nederland hoogwaardige zonnepanelen met een hoog en langdurig rendement, voor een scherpe prijs. Hierdoor wordt zonnestroom rendabel.

 

SunNed Solarteur

 

We maken zonnestroom simpel met een landelijk netwerk Solarteurs die alle zorgen uit handen nemen.

Maak direct een afspraak

 

Vind de SunNed Solarteur bij jou in de buurt.