Serviceabonnementen | Zonnepanelen waar je meer energie van krijgt | SunNed B.V.

Om de website van SUNNed goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 

Serviceabonnementen

 

Service- en schoonmaakabonnementen

 

Een zonnestroominstallatie schaf je aan voor een hele lange periode. Als alles goed loopt ga je minimaal 25 jaar genieten van jouw zonnestroominstallatie en levert het systeem je tientallen jaren gratis eigen groene stroom.
 
Toch kunnen er zich zaken voordoen, waardoor  jouw zonnestroominstallatie niet of onvoldoende presteert. Zo kan de omvormer defect gaan…..en dit gaat ooit gebeuren helaas , een zonnepaneel functioneert niet meer, en ditzelfde kan ook gelden voor kabel of aansluitingen. 
 
In al deze gevallen kunnen SunNed-dealers je bijstaan. En omdat bij SunNed vele bedrijven zijn aangesloten, kan de serviceverlening door de SunNed-dealer bij jou in de buurt, snel verlopen.  
 
Met het goedkope SunNed Plus abonnement heb je geen arbeidskosten en vaak ook geen materiaalkosten, omdat voor de materialen die de SunNed-dealers gebruiken vaak lange productgaranties afgegeven zijn vanuit de fabrikant. Daarnaast ben je verzekerd van snelle service waardoor je de zekerheid hebt dat je zoveel mogelijk kilowatturen blijft opwekken.
 
En mocht, om wat voor reden dan ook, jouw systeem onderpresteren, dan ontvang je jaarlijks van SunNed een financiële compensatie….als het moet ieder jaar en wel 15 jaar lang. Op deze wijze heb je de zekerheid dat je minimaal 90% van de door de SunNed-dealer beloofde opbrengsten ontvangt.
 
Omdat garantietermijnen lang zijn kun je het beste zaken doen met installatiebedrijven die al lang bestaan zoals nagenoeg alle SunNed-dealers. En mocht zelfs de SunNed-dealer ophouden te bestaan, dan regelt SunNed voor je de service en de kWh-garantie. De dealer die is aangesloten bij SunNed levert je dus échte “levenslange” zekerheid!
 
Als je daarnaast nog wenst dat jouw installatie periodiek wordt geïnspecteerd, kun je kiezen voor het SunNed Inspectieplan Plus.
 

 

 

SunNed Plus

SunNed Inspectieplan Plus

 

 

 

kWh-garantie

24 uur storingsservice

Geen voorrijkosten

Geen arbeidskosten bij storing

2-jaarlijkse inspectie

-

 

 

 

Tarief per maand (t/m 5000 Wp)

€ 3,58

€ 7,16

 

Tot slot kun je kiezen om een schoonmaakabonnement af te sluiten. De zonnepanelen worden dan per 12, 24 of 48 maanden schoongemaakt.