Zonne-installatie | Zonnepanelen waar je meer energie van krijgt | SunNed B.V.

Om de website van SUNNed goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

 

Zonne-installatie

 

Zo maak je je eigen zonnestroom

 

Zonnestroom maken kan overal. Wat heb je nodig voor je eigen zonne-installatie?

 

Zonnepanelen

 

Om zonne-energie te maken heb je natuurlijk zonnepanelen nodig. Deze worden meestal op het dak geplaatst. Een ligging op het zuiden is ideaal; een hellingshoek van 36º is perfect. Bij voorkeur op een plek met weinig schaduw. Overigens zijn panelen op het oosten of op het westen ook prima. Zonnepanelen op het noorden zijn zelfs interessant bij schuine daken met een kleine hellingshoek.
 

Bevestiging

 

Voor ieder dak weet de SunNed Solarteur de ideale manier om zonnepanelen te bevestigen: in een schuin dak verzonken of met een frame en op een plat dak met speciale kunststof bakken of aluminium consoles.
 

Omvormer

 

Zonnepanelen maken gelijkstroom. Om dit geschikt te maken voor het stopcontact, is een omvormer nodig. De SunNed Solarteur weet precies welke omvormer nodig is voor het aantal zonnepanelen en het vermogen.

 

Meter

 

Je wilt natuurlijk precies weten wat je zonnepanelen opleveren! Daarom installeren we een meter die je vertelt hoeveel energie je zonnepanelen maken. De installatie levert de zonnestroom terug aan het elektriciteitsnet. Als je meer stroom gebruikt dan je levert, betaal je daarvoor. Als je meer stroom levert dan je nodig hebt, levert dat natuurlijk geld op.

 

Optimaal profiteren van de zon

 

De SunNed Solarteur weet precies welke combinatie van zonnepanelen en omvormer in jouw situatie de hoogste energieopbrengst levert.

Optimaal profiteren van de zon

 

De SunNed Solarteur weet precies welke combinatie van zonnepanelen en omvormer in jouw situatie de hoogste energieopbrengst levert.