Investeer in zonnepanelen | Zonnepanelen waar je meer energie van krijgt | SunNed B.V.

Om de website van SUNNed goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Investeer in zonnepanelen

 

Investeer in zonnepanelenDe investering in zonnepanelen is de beste belegging voor ondernemers en huiseigenaren. Voor niets gaat de zon op. Iedere dag. Dus kun je net zo goed profiteren van de gratis energie van de zon. Je eigen stroom maken met zonnepanelen pakt voordelig uit voor je portemonnee én voor het milieu.

 

Maak hieronder de keuze tussen onze zakelijke zoncalculator of kies voor de particuliere zoncalculator. Hier berekent u direct uw zonnewinst.

 

Onze zakelijke
zoncalculator

 

Zonnepanelen van SUNNed leveren gegarandeerd een hoog financieel rendement op. U als ondernemer kan hiermee uw bedrijfsresultaat aan-zienlijk verbeteren. Investeer daarom nu in SunNed zonnepanelen.

Onze particuliere
zoncalculator

 

Met je eigen zonne-installatie bespaar je honderden euro’s op je energierekening. En dat minimaal 25 jaar lang. Zonnepanelen zijn rendabel, ook als je de investering financiert met een lening. Want de jaarlijkse energiebesparing ligt veel hoger dan de rente voor een groene lening.

 

Omarm de zon in 3 stappen

 

Je persoonlijke situatie

Je zonnewinst

Maak een afspraak


Wist je dat in veel gevallen de energiebesparingen hoger zijn dan de financieringslasten? Je bespaart dan zelfs op je maandelijkse lasten zonder dat je geld uit hoeft te geven.